BEVAR UKRAINE PÅ BESØG HOS LIONS LANGEBÆK

”BEVAR UKRAINE” PÅ BESØG HOS LIONS LANGEBÆK

Torsdag 6. oktober havde Lions Langebæk besøg af foreningen BevarUkraine i vores klubhus i Tolstrup.
Alona Shevchuk-Evans og Andrii Kuzmyn fra BevarUkraine holdt et interessant og tankevækkende foredrag om forholdene i Ukraine og om organisationens arbejde under meget svære forhold i deres hjemland.

De fortalte om deres arbejde med humanitær og medicinsk støtte, med flygtninge og internt fordrevne, psykologisk støtte og meget andet i det krigshærgede land.
Det var en gribende og tankevækkende fortælling, som gav masser af stof til eftertanke.
Lions Langebæk har i flere omgange støtter BevarUkraine med donationer, medicinsk udstyr med mere.
Du kan se mere om BevarUkraine og evt. støtte deres vigtige arbejde på deres hjemmeside: