COVID 19 LIONS HJÆLPER VERDEN OVER

Lions Danmark og Færøernes Katastrofehjælp har netop doneret mere end 1 million kroner til Unicef og Læger Uden Grænser til støtte for kampen mod Covid 19 i verdens fattigste lande, der ikke selv har midler til at bekæmpe pandemien effektivt.
Læger Uden Grænser er tildelt godt en halv million kroner til arbejdet med at indddæmme den særlige sydafrikanske variant i selve Sydafrika.
Derudover har Lions støttet UNICEF med også godt en halv million kroner til indkøb af vacciner til lavindkomstlande. Første modtager var Ghana, der den 24 februar modtog de første 600.000 vacciner under programmet COVAX.
Lions Langebæk er også bidragyder til Lions Katastrofehjælp og er således med til at støtte udrulningen af vacciner i lande, der i forvejen er ramt af fattigdom.
Læs mere om Lions indsats, Tryk her.