Donation af værnemidler

Selv simple ting, som vi for et par måneder siden anså som en selvfølge at råde over, er pludseligt blevet mangelvare.

Også i Lions Club Langebæks område knokler sundheds- og plejepersonale for at tage vare på vores syge, ældre og sårbare – og også dér mærkes manglen på nødvendige værnemidler: beskyttelsesmasker, håndsprit, handsker osv.

Som en håndsrækning har Lions Langebæk, selv om der meldes udsolgt hos rigtig mange forhandlere, lykkedes med at indkøbe 450 ansigtsmasker og 25 flasker håndsprit a 1 liter, som selvfølgelig opfylder Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Fredag den 3. april blev ansigtsmasker og håndsprit doneret til Vordingborgs Ældrepleje Øst, der dækker den gamle Langebæk Kommune.
Som det fremgår af billedet, var der behørig afstand mellem Lions Langebæks repræsentant og Margit Skov fra Ældrepleje Øst, da overdragelsen fandt sted på P-pladsen foran Plejecenter Solhøj.

Hold sammen ved at holde afstand.