Hjem - Lions Langebæk

Menu

Donation fra REMA 1000 i Stensved

REMA 1000 I JULEHUMØR – FLOT DONATION TIL LIONS CLUB LANGEBÆK 

JOHNNY NIELSEN, OG ERLING PEDERSEN VED OVERRÆKKELSEN AF DONATIONEN.

Købmand Johnny Nielsen, Rema 1000 i Stensved, har valgt i samarbejde med Købmandsfonden KFI at støtte Lions Club Langebæk med hele 25.000 kr.
Beløbet er del af en samlet uddeling på 5 millioner kr som Købmandsfonden KFI har afsat til at frie købmænd i hele landet kan ansøge om. 
Johnny Nielsen begrunder donationen med at der i denne Corona-tid er brug for ekstra hygge og støtte til de, der er meget påvirket af restriktioner med mere, og at Lions Langebæk med sine projekter har vist, at de med deres humanitære aktiviteter støtter udsatte og svage i lokalområdet.
Præsidenten for Lions Club Langebæk, Erling Pedersen, oplyser, at klubben har besluttet at bruge midlerne til aktiviteter på de 2 plejehjem i klubbens område: Skovbo i Langebæk og Solhøj i Mern. Midlerne vil blive benyttet i overensstemmelse med ønsker og behov fra plejehjemmene.
En donation af den størrelse giver virkeligt gode muligheder for at yde støtte og lave meningsfulde arrangementer, og vi er Rema 1000 meget taknemmelige for at Johnny Nielsen har valgt at hjælpe os med at hjælpe andre, udtaler klubbens præsident.
Første del af støtten falder allerede Nytårsaften, hvor de 2 plejehjem hver tildeles 2.000 kr til udsmykning, raketter med mere, så aftenen kan blive ekstra festlig for beboerne, der er hårdt ramt af restriktioner pga. Corona.
Efterhånden som restriktionerne lempes på plejehjemmene er det planen, at der skal afholdes sociale hygge-arrangementer på de 2 hjem, for eksempel foredrag om lokalområdet, hvor de fleste beboere jo kommer fra, musikkoncerter med mere.

Følg Lions