Donation til Bevar Ukraine.

VI STØTTER UKRAINE
Lions Langebæk støtter Ukraine i denne svære tid, hvor landet kæmper for sin frihed, demokrati og ønsket om at være med i ”vores Europa” og hvor mange mennesker lider og lever under svære forhold..
I fredags donerede Lions Langebæk 10.000 kr. til organisationen BevarUkraine. Donationen er øremærket til indkøb af medicin og lægeudstyr, som der er alvorlig mangel på.
Lions Langebæk har gennem flere år støttet i Ukraine, senest en institution for børn med særlige udfordringer (se tidlige opslag her på siden), godt hjulpet af en kvindelig ukrainsk tolk, som på stedet var med til at sikre, at donationerne kom til gavn.
Tolken Iryna blev fanget i Grækenland på en arbejdsopgave, da Rusland overfaldt Ukraine, og kunne derfor ikke returnere til sit hjem og sin familie. Hun er derfor indtil videre indlogeret hos et medlem af Lions Langebæk.
Med Irynas hjælp og i samarbejde med organisationen BevarUkraine, der står for indkøb og transport helt ind i Ukraine til slut-modtageren, har vi sikret, at der ingen fordyrende mellemled findes, at pengene bliver brugt til det aftalte formål og at de rent faktisk når frem til der, hvor behovet findes.