Donationer i 2020 ifm. 40 års jubilæum.

LIONS CLUB LANGEBÆK FEJREDE 40 ÅRS JUBILÆUM.

Fødselsdagen blev markeret lørdag den 1. februar med en reception i klubhuset, hvor klubbens medlemmer, løvinder og årets sponsorer var inviteret.

I anledning af jubilæet foretog klubben doneringer på dagen for 125.000 kroner. Modtagerne var derfor også inviteret med til receptionen, hvor donationerne blev overdraget, ligesom Vordinborgs borgmester Mikael Smed deltog.

Til jubilæumsreceptionen blev uddelt 7 ungdomslegater a’ 6.000 kr. og 6 højskoleophold for ældre, alle fra lokalområdet. Der blev doneret 5.000 kr til henholdsvis Langebæk Lokalarkiv, Møllelauget Viemose Mølle, Demenshuset i Mern, Spejderne fra Kalvehave og 4H fra Mern. Derudover modtog TUBA Vordingborg 10.000 kr og Julemærkehjemmet Skælskør 6.000 kr. Endeligt modtog Includerende Center For Børn i Ostiv, Ukraine 20.000 kr (læs mere om denne donation på Facebook, "Lions Club langebæk").

I Lions Langebæks 40 års virke har klubben uddelt 3.671.350 kr til velgørende formål.

Borgmester Michael Smed kom også forbi med en flot glasvase, og ønskede Lions Langebæk tillykke.

Se en lille film om dagens uddelinger af alle donationerne ved at klikke på dette link > her >

Vordingborg.in har her en flot omtale. klik >her>