LIONS DONATION TIL VETERANCAFE VORDINGBORG

LIONS DONATION TIL VETERANCAFE VORDINGBORG.

Onsdag den 4. december  donerede de 15 Lions-klubber i Vordingborg, Lolland og Guldborgsund kommuner 26.000 kroner som en fælles Lions Zone-aktivitet.
Donationen fandt sted i VeteranCafeens lokaler på Vestervej i Vordingborg, hvor repræsentanter fra VeteranCafeen, Lions Club Langebæk og Lions Club Vordingborg ligesom Vordingborg Kommunes borgmester Mikael Smed var til stede.
Zoneformand Jens A Nielsen fra Lions overrakte checken på de 26.000 kroner til formand for VeteranCafeen Henning Østergaard Nielsen, som takkede for donationen og fortalte, at donationen skal benyttes til en social fælles fisketur på Storebælt for veteraner og deres familie.
Dermed skabes der mulighed for at veteraner og pårørende kan mødes under afslappede og rolige forhold – og få en hygggelig dag sammen med ligesindede.
Lions Langebæk er en fast støtte for VeteranCafeen med tidligere donationer samt en årlig grill-aften for veteraner med familie.
Læs mere om VeteranCafe Vordingborgs vigtige arbejde her:

Lions Zonen for Vordingborg, Lolland og Guldborgsund støttede i 2017 og 2018 projektet Brandkadetter ved Lolland-Falsters Brandvæsen i Maribo.