Lions donerer 5.000 kr. til Mern Lokalråd

LIONS STØTTER ENGHUSET I MERN
Mern Lokalforum, der driver Enghuset på Gl. Præstøvej i Mern, blev onsdag 17 marts 2021 tildelt en donation på 5.000 kr. fra Lions Langebæk.
Donationen blev overdraget af Lions Langebæks præsident Erling Pedersen til Mern Lokalforums formand Karl Nielsen og kasserer Ib Petersen.
Beløbet skal benyttes til finansiering af varmepumper i huset, der ejes af Vordingborg kommune, men benyttes af Mern Lokalforum til bogcafe, lektiehjælp til 6 – 10 børn fra integrationsfamilier hver uge, ugentlig brætspilaften med omkring 20 deltagere, strikkeklub og meget mere.
Mern Lokalforum (tidligere Lokalråd) har til formål at virke for at samle områdets foreninger og
frivillige om områdets udvikling og at gøre Mern til et attraktivt sted at bo og leve.
Mern Lokalforum passer desuden ca. 4km stiareal og 15.000m2 græsareal med en del legeredskaber – bålhytte og muld toilet samt en frugtlund med ca. 40 frugttræer, alt i området omkring Mern Ådal fra kirken til Mern Renseanlæg.