LIONS LANGEBÆK HAR KØBT EN HALV BRANDBIL !!

Eller rettere sagt, vi har doneret 25.000 kr til foreningen Bevar Ukraine, der som svar på en bøn om hjælp fra brandvæsnet i Lviv, Ukraine samler midler ind til indkøb af en brandbil.
Lions Langebæks donation er øremærket til indkøb af en brugt brandbil, samlet pris 60.000 kr.

Dermed får brand- og redningspersonalet i Lviv bedre chancer for at begrænse tab af menneskeliv og materielle skader, hvis Lviv igen bliver udsat for missilangreb.
Du kan læse mere om indsamlingen til køb af brandbil – og eventuelt selv støtte – her:
Lions Langebæk har tidligere doneret til Bevar Ukraine til lægeudstyr, medicin, brændeovne mm, til en børne-institution for mentalt udfordrede i Ukraine, til organisationen AMIS  i Ukraine (mentalt udfordrede børn) samt understøttet en gruppe ukrainske flygtninge-børn med intellektuelle handicaps i Mern; støtte for i alt mere end 100.000 kr