LIONS LANGEBÆK HJÆLPER OVERALT

LIONS LANGEBÆK HJÆLPER OVERALT  - FRA LOKALT TIL INTERNATIONALT –

Lions Langebæk blev af læge Jens Eggert, der har drevet lægeklinik i Stensved i mere end 25 år, tilbudt at overtage alt inventar og lægefagligt udstyr i den nu lukkede klinik med henblik på evt. salg på Lions kommende loppemarked på Stensbygård på søndag den 4. september kl. 1000 – 1400.
Efter aftale med læge Eggert benyttede Lions Langebæk sine kontakter til Ukraine til at forespørge, om der var brug for en komplet lægeklinik inklusive møbler, undersøgelsesbriks, 2 pc med printere, blodcentrifuge, desinfektionsmaskine og andet lægefagligt udstyr.

Returmeldingen kom promte: kæmpe JA TAK fra organisationen Bevar Ukraine, der hurtigt afhentede alt og har transporteret det videre til krigsramte områder i Ukraine.
Læs mere om Bevar Ukraine her:

Stor tak til læge Eggert for hans omtanke og gavmildhed.