LIONS LANGEBÆK INVITERER 3 ÆLDRE PÅ HØJSKOLE

Siden 2016 har Lions Langebæk hvert år inviteret et antal ældre fra klubbens lokalområde på et 5-dages ophold på Tisvilde Højskole.

Over årene er det blevet til mere end 25 ældre fra Langebæk-området, der har kunnet nyde et ophold på Højskolen, der byder på hyggeligt samvær med omkring 30 jævnaldrende fra hele Sjælland, musik, fællessang, motion og gåture i den smukke natur, foredrag og petanque.

Således også i år, hvor 3 ældre fra Stensved og Kalvehave var på tur til højskolen. Opholdet bød blandt andet på gåture til den hellige Helenekilde og Grav, i Tisvildelejes hyggelige gader og til den nært beliggende Hesselø Bugt.

Deltagerne beskrev opholdet som en stor fornøjelse med det hyggelige samvær, gode oplevelser og fortrinlig mad, der efter sigende gav lidt ekstra sul på sidebenene!