Loppemarked 2021

SÅ KOM LIONS LANGEBÆK LOPPEMARKED TILBAGE !
Efter Corona-pause i 2020 afholdt Lions Langebæk igen sit store Loppemarked søndag 19. september 2021 på Stensbygaard ved Stensved.
Og hvilken tilbagekomst: op mod 350 besøgende fandt masser af spændende ting at købe, og nød kaffe, kage, sandwich og drikke, der kunne købes i vores nye salgstrailer.
Selv om besøgstallet var reduceret i forhold til 2019, nåede vi alligevel en omsætning på godt 43.000 kr, samme niveau som i 2019.
Med så massiv en støtte vil vi også fremover kunne træde til, hvor der er hjælp behov, spændende projekter at støtte eller personer/foreninger, der fortjener et skulderklap (Lions Langebæks Initiativpris) for en særlig lokal indsats.
Det vil vi gerne takke vores besøgende og andre støtter for.
På YouTube kan du se en lille video fra loppemarkedet, produceret af Bjarne Fehstedt HER.