Loppemarked 2023

LIONS LANGEBÆKS LOPPEMARKED VEL OVERSTÅET - TAK FOR BESØGET OG TAK FOR STØTTEN

Søndag 03 september afviklede Lions Langebæk sit Loppemarked 2023 på Stensbygaard ved Stensved.

Vi var meget spændte på opbakningen og antallet af besøgene, da der samme dag var loppemarkeder mange steder i området. Heldigvis var vejret med os – og vi fik mange besøgende i de fire timer, vi holdt åbent.

Da dagen var ovre viste optælling af omsætningen et resultat tæt på 30.000 kr, som er et stort bidrag til vores donationer lokalt, nationalt og internationalt. Krige og vejrfænomener har krævet ekstra meget hjælp fra alle kanter.

Især lokalt støtter vi mange projekter, initiativer og meget andet: Bland andet med de årlige ungdomslegater, som netop nu kan søges.
Stor tak til vores annonce-sponsorer, til Stensbygaard for husly og til alle vores gæster.
Vi ses til Lions Langebæks traditionelle Julemarked i vores klubhus i Tolstrup den 25 November.