Mr. Niels-Ove samt REMA 1000 Donationer i 2022

Som omtalt i pressen har også tøjbutikken MR i Vordingborg igen i år doneret et flot beløb, kr 9.496,-  til Lions Langebæk. Disse penge er øremærket til julehjælp til trængende familier i den tidligere Langebæk Kommune. Pengene kommer meget belejligt i denne jul, da mange familier har det svært, grundet stigende priser på især opvarmning.
Alt dette og et godt julemarked for klubben, har gjort det muligt at uddele julehjælp for kr 20.000 i området .

Også købmand Johnny Nielsen, Rema1000 i Stensved, har gennem KFI (Købmændenes Fælles Indkøb) givet Lions Langebæk en håndsrækning på flotte 25.000 kr. til brug for hjælp til lokalområdets ældre medborgere.
Donationerne er allerede bragt i anvendelse: den 22. december  delte vi julekurve og gavekort fra Rema1000 i Stensved, Intersport og Kids Coolshop i Vordingborg ud for knap 20.000 kr, der er med til at glæde mere end 30 børn og voksne – og flere håndsrækninger kommer til at følge i det nye år.

Donationerne, sammen med den store støtte vi oplever ved vores Loppemarked, Julemarked og andre aktiviteter, har gjort Lions Langebæk i stand til igen i år at hjælpe, hvor der er hjælp behov – og vi rækker lokalt, nationalt og internationalt.
Tak for hjælpen til Jer alle.
Glædelig Jul og Godt Nytår fra Lions Langebæk.