Privat donation til Lions Langebæk.

FLOT PENGE-DONATION TIL LIONS LANGEBÆK
Lions Langebæk er blevet tildelt 10.000 kr som anerkendelse af det store arbejde, der bliver gjort i klubben, for at kunne støtte almennyttige formål og hjælpe mennesker, der har behov for støtte.

Den flotte donation er givet af Arne Lassen, der sammen med sin hustru er på besøg hjemme i Danmark.
Arne Lasse er bosiddende i North Carolina, USA, hvortil han emigrerede i 1965. Han stammer fra vores lokalområde, hvor han voksede op og gik i skole i Mern, hvor hans far var lærer. Efter endt skoletid blev han uddannet i Illum og efter et par år i Australien emigrerede han til USA, hvor han etablerede en større varehuskæde. I dag er han 82 år og pensioneret.

Arne Lassen har tidligere støttet Lions Langebæk med et større pengebeløb, og ønsker med sin donation at give Lions Langebæk endnu bedre mulighed for at følge Lions motto: Vi Hjælper. Han opfordrer andre, der har mulighed for det, til at støtte Lions Langebæk med at hjælpe andre.

Lions Langebæk takker for anerkendelsen og den flotte donation, som vil hjælpe os i vores humanitære og almennyttige arbejde.