Triselscoach modtager donation på kr. 5.000

En ildsjæl besøgte torsdag aften, den 3. november, Lions Langebæk.

Triselscoach Niels Christensen fra Kulsbjerg Skoles Stensveds Afd. besøgte klubben for at fortælle om hans arbejde med “ utilpassede unge” på skole afdelingerne under Kulsbjerg Skole.
Niels holdt et levende foredrag om hans daglige oplevelser og samtaler med eleverne. Det hele blev krydret med historier om unge, som var heldige at have nogle gode ophold hos lokale firmaer, uden at nævne navne. Niels succes som trivselscoach beror på tillid de unge og ham imellem. Han har et stort netværk at arbejde sammen med på skolerne, kollegaer, kommunen og politiet.
Niels er en ildsjæl og gør et kæmpe arbejde for de unge, derfor sluttede aftenen med at klubbens præsident John C. Jensen overrakte en donation på kr 5.000, som Niels kan forsøde dagligdagen med til de “utilpassede unge”.