UKRAINs GRILLAFTEN, donation på 20.00

LIONS LANGEBÆK – UKRAINERE – GRILLAFTEN – HORNMUSIK

donation på 20.000 kr. til foreningen AMIS

Sådan en blanding kan kun gå godt!
Og det gjorde det torsdag 16. juni 2022, da Lions Langebæk havde inviteret gruppen af ukrainske flygtninge til BBQ i vores klubhus.

9 unge mennesker med intellektuelle handicap med pårørende, i alt 20 personer, som er indkvarteret i Mern, 25 musikere fra Gefion Brass Band og hjælpere fra Lions, i alt 60 personer, hyggede sig med 45 minutters fantastisk hornmusik, leveret gratis i den gode sags tjeneste, grillpølser/koteletter, kartoffelsalat, kaffe og kage.

Koncerten indledtes selvfølgelig med Ukraines nationalsang, efterfulgt af den danske – og derefter et skønt mix af numre.

Lions Langebæk benyttede lejligheden til at donere 20.000 kr. til foreningen AMIS, der arbejder med intellektuelt handicappede i mange lande, herunder også Ukraine, ligesom de har forestået indkvartering med mere af de ukrainske flygtninge i Mern og en tilsvarende gruppe på Bornholm. Donationen er øremærket til AMIS indsats i Ukraine.
En filantrop, der ønsker anonymitet, har støttet Lions Langebæk med et betydeligt beløb, der har gjort donationen mulig.

Stor tak fra Lions Langebæk til Gefion Brass Band og til vores velgører.

Se mere om AMIS her
og deres omtale af aftenens arrangement her: