Veteran arrangement 2019

VETERANER PÅ BESØG HOS LIONS LANGEBÆK 24. SEP 2019

For 3. år i træk inviterede Lions Langebæk veteraner, der har været udsendt af Danmark og deres pårørende til social sammenkomst i klubhuset i Tolstrup.
Arrangementet blev indledt med en halv times fejende flot messing-musik, leveret af Næstved Symfonietta Brass Band, som også tidligere har støttet arrangementet.
Derefter var der spisning med helstegt pattegris og frugtgrød til dessert.
Ved solnedgang blev både solen og flaget spillet ned med en trompet-solo.
Til kaffen var der hjemmebagt kage, leveret af vores løvinder, akkompagneret af dejlig svingende rock/blues med orkesteret ”Grumpy Old Men”.
Det blev en rigtig hyggelig og uformel aften, hvor der var mulighed for at veteranerne i venners og kollegers selskab kunne nyde en afslappet aften i uformelle rammer.
Arrangementet er en del af Lions Langebæks støtte til udsendte veteraner i samarbejde med Veteran Cafe Vordingborg, der har som formål at skabe et frirum med ligesindede for kommunens og omegnens veteraner og pårørende uanset hvor og med hvilken organisation, de har været udsendt.
Læs mere om Veteran Cafe Vordingborg her:  https://veterancafevordingborg.dk/